DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Tütüncü’den diş hekimlerine kırmızı karanfil

KEPEZ BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ’NDEKİ DİŞ HEKİMLERİNİN ‘DÜNYA DİŞ HEKİMLİĞİ GÜNÜ’NÜ KIRMIZI KARANFİLLERLE KUTLAYAN BAŞKAN TÜTÜNCÜ, “SAĞLIK MERKEZİMİZ BUGÜN BİR MARKA HALİNE GELDİYSE BUNDA SİZLERİN ÇOK BÜYÜK KATKILARI VAR “ DEDİ.

Tütüncü’den diş hekimlerine kırmızı karanfil
23.11.2021
A+
A-

Kepez Belediye Sağlık Merkezi’ndeki diş hekimlerinin ‘Dünya Diş Hekimliği Günü’nü kırmızı karanfillerle kutlayan Başkan Tütüncü, “Sağlık merkezimiz bugün bir marka haline geldiyse bunda sizlerin çok büyük katkıları var “ dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü dolayısıyla Belediye Sağlık Merkezi’nde görev yapan diş hekimlerini ziyaret etti. Başkan Tütüncü’ye ziyareti sırasında Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Fatma Tutan, Adem Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Özsoy eşlik etti. Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde görevli hekimleri tek tek gezen Başkan Tütüncü, günlerini kutlayarak kırmızı karanfil verdi.

“Sizlerin katkıları büyük”

Diş hekimlerine görevlerinde başarılar dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Diş hekimliği gününüzü tebrik ediyorum. Verdiğiniz hizmetler halkımız tarafından büyük bir mutluluk ve memnuniyetle karşılanıyor. Hem belediyemizin hem de sağlık merkezimizin ismini yüceltiyorsunuz. Bugün buralar bir marka haline geldiyse sizlerin çok büyük katkıları var. Bizde günü vesile bilerek ellerimize çiçekleri alarak sizlere geldik. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi çok güzel işler yapıyor. Ancak Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğindeki memnuniyet bambaşka” dedi.

“Gezici Sağlık Merkezi Tırı Kaş’a gidiyor”

Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde görevli yardımcı personeli de ziyaret eden Başkan Tütüncü, “Belediye sağlık merkezimiz bugün bir markaysa o sizin omuzlarınızda yükseldi, sizin emeklerinizle yükseldi” ifadelerini kullandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hasta ve hasta yakınlarıyla da sohbet etti. Sağlık merkezindeki ziyaretin ardından Tütüncü, ‘Gezici Sağlık Merkezi Tırı’nı Kaş’a uğurladı.