DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Tütüncü, Erasmus Projesinin öğretmen ve öğrencilerini ağırladı

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, NO STEREOTYPES İSİMLİ ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA ANTALYA’YA GELEN YABANCI KONUKLARI AĞIRLADI.

Tütüncü,  Erasmus Projesinin öğretmen ve öğrencilerini ağırladı
10.10.2021
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, No Stereotypes isimli Erasmus Projesi kapsamında Antalya’ya gelen yabancı konukları ağırladı.

Özel bir kolejin No Stereotypes isimli Erasmus Projesi kapsamında Antalya’da misafir ettiği Çek Cumhuriyeti öğretmen ve öğrencileri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, öğrencileri belediyenin meclis salonunda ağırladı. Öğrencilerle rehber eşliğinde sohbet eden Tütüncü, “Sizleri şehrimizde ağırlamak bizler için büyük bir onur.” dedi.

Meclis salonunda ağırladı

Antalya hakkında bilgiler aktaran Başkan Tütüncü, “Antalya şehri 2,5 milyonun üzerinde nüfusa sahip bir şehir. Bizim ilçemiz de Antalya’nın en büyük ilçesi. Ben de o ilçenin belediye başkanıyım. İçinde bulunduğumuz salonda yerel meclis salonumuz. Birkaç saat evvelde bu salonda aylık meclis toplantımızı yaptık. Şimdide sizleri misafir ediyoruz.” diye konuştu.

Akdeniz sıcak, insanları da sıcak

Antalya’nın çok güzel bir şehir olduğunu da belirten Tütüncü, “İklim açısından en güzel zamanda geldiniz. Burada güzel ilişkiler kuracağınızı düşünüyorum. Güzel hatıralarla ülkenize geri dönmenizi istiyoruz. Akdeniz sıcak bir bölgedir. Akdeniz’in insanları da çok sıcak kanlıdır. Antalya’mıza hoş geldiniz. “dedi. Başkan Tütüncü, Erasmus Projesi kapsamında Antalya’ya gelen öğretmen ve öğrencilere günün anısına hediyeler takdim etti.