DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Şampiyon basketbolcular büyükşehirde

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ PLAY-OFF FİNAL SERİSİNDE 8’DE 8 YAPARAK ŞAMPİYON OLAN ANTALYA 07 KADIN BASKETBOL TAKIMI, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK İLE BİR ARAYA GELDİ.

Şampiyon basketbolcular büyükşehirde
02.06.2021
A+
A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde 8’de 8 yaparak şampiyon olan Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile bir araya geldi.

Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı, 2020-2021 sezonu ligini 23 galibiyet ile tamamlayarak play-off’lara kaldı. Play off’larda 8’de 8 yaparak şampiyon olan ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne katılmaya hak kazanan şampiyonlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı.

“Süper Lig’de başarı diledi”

Antalya 07 Kadın Basketbol Takımı Başkanı Mesut Ceylan, İkinci Başkan Ali Rıza Ceylan ve

Antrenör Rıza Darendelioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette şampiyon basketbolcuları tebrik eden Başkan Böcek, “Antalya’mız adına son derece mutluluk verici bir başarı. Spora ve sporcuya her zaman destek veren bir belediye başkanı olarak kadın basketbolcularımızın kazandığı bu başarı beni ayrıca mutlu etti ve gururlandırdı. Antalya 07 Kadın Basketbol Takımımıza Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olacağımdan şüpheniz olmasın. Süper Lig’de de büyük başarılara imza atarak şehrimize yeni mutluluklar yaşatacağınıza eminim” dedi.

“İmzalı forma hediye ettiler”

Ziyaretin sonunda Başkan Böcek şampiyon basketbolcuları tek tek kutladı. Play off şampiyonluk kupası ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından Başkan Böcek’e şampiyon basketbolcuların imzalarını taşıyan takım forması hediye edildi.