DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Sağlıkçıların çocukları, kreşte 30 Ağustos’u kutladı

MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN SAĞLIK KURUMLARININ PANDEMİ BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞAN SAĞLIKÇILARIN ÇOCUKLARINI KABUL ETTİĞİ MÜNİR ÖZKUL KREŞİ’NDE, BÜYÜK ZAFER’İN 99’UNCU YIL COŞKUSU YAŞANDI. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASINDA HULAHOPLARLA SOSYAL MESAFELERİ AYARLANAN ÇOCUKLAR, ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI VE YILDIZLI TAÇLARIYLA ŞİİRLER OKUYUP MARŞLAR SÖYLEDİ.

Sağlıkçıların çocukları, kreşte 30 Ağustos’u kutladı
26.08.2021
A+
A-

Muratpaşa Belediyesi’nin sağlık kurumlarının pandemi bölümlerinde çalışan sağlıkçıların çocuklarını kabul ettiği Münir Özkul Kreşi’nde, Büyük Zafer’in 99’uncu yıl coşkusu yaşandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında hulahoplarla sosyal mesafeleri ayarlanan çocuklar, ellerinde Türk bayrakları ve yıldızlı taçlarıyla şiirler okuyup marşlar söyledi.

Muratpaşa Belediyesi, hastanelerin pandemi servislerinde görev yapan, laboratuvarlarda çalışan, filyasyon ekiplerinde yer alan sağlıkçıların 3-6 yaş arası çocukları için ocak ayında ücretsiz kreş hizmeti vermeye başladı. Pandemi nedeniyle kapalı olan belediye kreşlerinden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi gibi kentin sağlık kurumlarına yakını olan Münir Özkul Kreşi bu çalışma için hazırlandı.

Yaz döneminde de eğitime devam eden kreşte, 23 Nisan’dan 19 Mayıs’a, bayramları birlikte kutlayan öğrenciler, 30 Ağustos Zafer Bayramı için de öğretmenleriyle özel bir gösteri hazırladı. Bayram için Gazi Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflı bir pano yapan çocuklar, sosyal mesafenin hulahoplarla sağlandığı gösteride ellerinde Türk bayrakları, yıldızlı taçlarıyla şiirler okuyup marşlar söyledi.