DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Kırkpınar’ın şampiyon takımı Başkan Böcek ile bir araya geldi

660. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NDE TAKIM OLARAK BİRİNCİ OLAN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ASAT SPOR KULÜBÜ GÜREŞÇİLERİ BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK İLE BİR ARAYA GELDİ. KIRKPINAR’DA DERECE ALARAK BOY ATLAYAN GÜREŞÇİLERİ KUTLAYAN BAŞKAN BÖCEK, TARİHİ ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİNDE DE SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ.

Kırkpınar’ın şampiyon takımı Başkan Böcek ile bir araya geldi
18.08.2021
A+
A-

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde takım olarak birinci olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri Başkan Muhittin Böcek ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçilerini misafir etti. Ziyarette başarılı sporculara ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cansel Tuncer de eşlik etti. Kırkpınar’da dereceye girerek boy atlayan ve yine dereceye girerek başpehlivanlığa yükselen 3 sporcu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarihte bir ilke imza attığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, güreşçileri kutladı. ASAT güreşçilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Kırkpınar’da Antalya’mızı ve belediyemizi başarıyla temsil eden güreşçilerimi ve teknik heyeti kutlarım” dedi.

“Elmalı’da buluşacağız”

Başkan Böcek, “Tarihi Kırkpınar’da bize bu güzelliği, bu mutluluğu yaşatan güreşçi kardeşlerimi tebrik ediyorum. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da bütün güreşçi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Elmalı’da buluşacağız. Her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Başkan Böcek ziyaret anısına ASAT Sor Kulübü güreşçilerine çeşitli hediyeler verirken, Kırkpınar’da Baş Cazgır Yardımcılığına yükselen cazgır Emin Ger de Başkan Böcek’e porte resmini hediye etti.