DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Kemer’de yeşil alanlarda gübreleme çalışması

KEMER BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDEKİ YEŞİL ALANLARDA GÜBRELEME ÇALIŞMALARI YAPIYOR.

Kemer’de yeşil alanlarda gübreleme çalışması
02.02.2022
A+
A-

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda gübreleme çalışmalarınu sürdürdü.

İlçe genelindeki rutin faaliyetlerine devam eden belediye ekipleri, yeşil alanlarda, parklarda ve orta refüjlerde ağaç, çalı, yer örtücü ve mevsimlik çiçeklere gübreleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri, Kemer’in çehresini en iyi şekilde geliştirmek ve renklendirmek amacıyla çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti.

“Tüm yeşil alanlarda çalışma yapılıyor”

Kemer Belediye Başkan Vekili Emin Gül, yaptığı açıklamasında, ilçe genelindeki yeşil alanlarda belediye olarak çalışmalara hızla devam ettiklerini söyledi. Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlere daha estetik ve daha renkli bir Kemer sunmak için çalıştıklarını anlatan Başkan Vekili Gül, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde hummalı şekilde çalışıyor. Orta refüjler de dahil olmak üzere tüm yeşil alanlarda gübreleme çalışması yapılıyor. Diktiğimiz tüm mevsimlik çiçekler ve ağaçların bakımlarını aksatmadan yapıyoruz. Güzel bir Kemer için çalışmayı bırakmayacağız” diye konuştu.