DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
18°C
Ankara
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kemer’de park ve bahçelere bakım çalışması

KEMER BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDEKİ PARKLARDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YAPIYOR.

Kemer’de park ve bahçelere bakım çalışması
17.06.2021
A+
A-

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri, parklarda hasar gören kaydırak, salıncak, bank, spor aletleri, oyun grupları ve kırık olan pergoleleri yeni ile değiştiriyor. Ekipler, ilçe genelinde budamaya uygun ağaçların şekillendirilmesi işlerini de yapıyor. Mevsimlik çiçeklerin değişimi ve yeniden düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiren belediye ekipleri, ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlere de daha güzel görünen bir Kemer sağlamaya çalışıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Belediye olarak sahada durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, geleceğimizin teminatı çocukların daha güvenli ortamda oyun oynayıp vakit geçirmeleri için çalışıyor. Parklarda eskiyen ve kırılan malzemeleri onarıp yenileriyle değiştiriyor. Belediye olarak hizmetlerimizi aksatmadan yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.