DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Kemer Atatürk Parkı’nda ücretsiz internet hizmeti

ANTALYA KEMER BELEDİYESİ, ATATÜRK PARKINA Wİ-Fİ CİHAZLARI YERLEŞTİREREK VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ SUNUYOR.

Kemer Atatürk Parkı’nda ücretsiz internet hizmeti
21.12.2021
A+
A-

Antalya Kemer Belediyesi, Atatürk Parkına Wi-Fi cihazları yerleştirerek vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor.

Sosyal belediyecilik anlamında ilçe genelindeki parklarda vatandaşa ücretsiz internet hizmeti vermeyi amaçlayan Kemer Belediyesi, ilk projesini Atatürk Parkında gerçekleştirdi. Parkın belirli yerlerine yerleştirilen Wi-Fi cihazları sayesinde isteyen herkes ücretsiz olarak internetten faydalanabiliyor. İnternet hizmet ağını genişletmeyi hedefleyen Kemer Belediyesi, Mustafa Ertuğrul Aker Parkında da ücretsiz internet hizmeti vereceği bildirildi.

“Diğer parklarda da çalışmalar devam edecek”

Türkiye’nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirler de ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Teknoloji çağının en temel yapısı olan internet, hayatımızın bir parçası oldu. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, vatandaşlarımıza ücretsiz ve güvenilir internet hizmeti sunuyoruz. Ücretsiz internet hizmetimizi ilk olarak Atatürk Parkında gerçekleştirdik. Bu doğrultuda diğer parklarımızda da çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.