DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kaş Belediye Başkanı, Silopi Görümlü Belediyesi heyeti ile bir araya geldi

KAŞ BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ULUTAŞ, KARDEŞ ŞEHİR ŞIRNAK’IN SİLOPİ-GÖRÜMLÜ HEYETİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Kaş Belediye Başkanı, Silopi Görümlü Belediyesi heyeti ile bir araya geldi
31.08.2021
A+
A-

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, kardeş şehir Şırnak’ın Silopi-Görümlü heyetini makamında kabul etti.

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ile bir araya geldi. Görüşmede, Kaş ve Görümlü’nün geleceğine ilişkin ikili ilişkiler ele alındı.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, her zaman kardeş belediye Görümlü’nün yanında olduklarını söyledi. Heyetin Kaş’a gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Mutlu Ulutaş, “Bundan sonra da yapılacak kültürel, sosyal ve geleneksel ziyaretler, birbirimizi daha da yaklaştıracak, birliğimizi ve bütünlüğümüzü pekiştirecek” dedi.

Görümlü Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu da iki kardeş şehrin geleceğine katkı sağlayacak projeler için birlikte hareket edeceklerini belirtti. Milletvekili Rizgin Birlik ise Görümlü ile Kaş’ın kardeş belediye olmalarının mutluluk verici olduğunu, bundan sonra da Antalya’nın bu ilçesine her zaman geleceklerini dile getirdi. Heyette, Başverimli Belediye Başkanı Medeni Tatar, AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Mahsum Sevimli, önceki dönem Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen de yer aldı.