DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Büyükşehir personeline iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimi

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ENERJİ YÖNETİMİ KONUSUNDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR. BU KAPSAMDA TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ (TSE) ANKARA VE ANTALYA YETKİLİLERİ, ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE ENERJİ YÖNETİMİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPAN PERSONELİNE EĞİTİM VERDİ.

Büyükşehir personeline iklim değişikliği ve enerji yönetimi eğitimi
04.11.2021
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi iklim değişikliği ve enerji yönetimi konusunda yaptığı çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ankara ve Antalya yetkilileri, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iklim değişikliği ve enerji yönetimi ile ilgili çalışma yapan personeline eğitim verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy’un ve iklim değişikliği ve enerji yönetimi ile ilgili belediye personellerinin katılımları ile düzenlenen bilgilendirme eğitiminde iki kurum arasında yapılacak işbirliği de ele alındı.

“Takip ve raporlama anlatıldı”

Türk Standartları Enstitüsü Muayene ve Gözetim Merkez Başkanlığından Grup Başkanı O. Koray Yenigürbüz, Çevresel Gözetim ve Doğrulama Müdürü Mehmet Ergün ve TSE Akdeniz Bölge Koordinatörü Hasan Demirtaş tarafından, sera gazı emisyonlarının takibi hakkında standartla, konuyla ilgili yönetmelik kapsamında raporlama, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Sınırda Karbon Düzenlemesi hakkında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerindeki personele eğitim verildi.

“İşbirliği konusu ele alındı”

Eğitimde, iklim değişikliği ve enerji yönetimi konusunda çalışmaları takdir toplayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Sürdürülebilir Enerji Eylem ve İklim Uyum Planı” kapsamında yaptığı çalışmalara değinildi. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karbon salınımını azaltmaya yönelik hedefleri sağlaması ve konuyla ilgili kent bilincini oluşturmasına yönelik işbirliği ile yürütebilecek çalışmalar ele alındı.