DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Anneler Günü’nde şehit anneleri unutulmadı

ANTALYA’NIN KAŞ İLÇESİNDE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI, ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ŞEHİT ANNELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Anneler Günü’nde şehit anneleri unutulmadı
10.05.2021
A+
A-

Antalya’nın Kaş ilçesinde kaymakam ve belediye başkanı, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ile bir araya geldi.

Kaş Belediyesi İnceboğaz Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı’nda düzenlenen iftar yemeğinde İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Anneler Gününde şehit anneleri ile bir araya geldi.

Şehit annelerinin gününü kutlayan Yazıcı ve Ulutaş, onlara hediye verdi.

Kaymakam Yazıcı programda yaptığı konuşmada, “Memleketimizin bekası için geleceği için faydası için emek harcayan başta aziz şehitlerimizin aileleri olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Bizler de sizlerin birer evladı olarak bu ülkeyi ayakta tutacak, ileriye taşıyacak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Minnet ve şükran duygularımızı her ortamda sizlere ifade etmekten geri kalmayacağız. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da düzenledikleri iftar yemeğine katılan şehit ailelerine teşekkür ederek, “Tüm annelerimizin özellikle de şehit annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyorum. Anneler sayesinde bizler varız , onlara müteşekkiriz” diye konuştu.