DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Yüreğir’e kesintisiz elektrik için yoğun mesai

ADANA’NIN MERKEZ YÜREĞİR İLÇESİNDE ELEKTRİK SORUNUNU ORTADAN KALDIRMAK VE KESİNTİSİZ ELEKTRİK HİZMETİ ALMAK İÇİN MART AYINDA İŞBİRLİĞİNE GİTTİĞİ ENERJİSA YETKİLİLERİNİ BELEDİYEDE AĞIRLAYAN BAŞKAN FATİH MEHMET KOCAİSPİR, ÇALIŞMALARDA GELİNEN AŞAMALAR HAKKINDA KURUM YETKİLİLERİNDEN BİLGİ ALDI.

Yüreğir’e kesintisiz elektrik için yoğun mesai
31.05.2021
A+
A-

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde elektrik sorununu ortadan kaldırmak ve kesintisiz elektrik hizmeti almak için Mart ayında işbirliğine gittiği Enerjisa yetkililerini belediyede ağırlayan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, çalışmalarda gelinen aşamalar hakkında kurum yetkililerinden bilgi aldı.

Yüreğir Belediyesi ile Enerjisa Mart ayında yaptıkları işbirliği sayesinde ilçede elektrikten kaynaklı sorunları ortadan kaldırmak üzere adım atmış, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Enerjisa Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileriyle Yüreğir’in elektrik sorunlarını, yapılacak elektrik tesisi yatırımlarını ve taleplerini görüşmüştü.

Enerjisa Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Direktörü Mehmet Kayacı ve ekibini belediyede ağırlayan Başkan Kocaispir, iki aylık sürede yapılan çalışmaları ve gelinen aşamayı değerlendirdi. Enerjisa’nın Yüreğir’de yapacağı yatırımlar ve çalışmalar detaylı olarak görüşüldü.

Görüşmede kesintisiz elektrik için yeni trafo yapılacak yerlerin Yüreğir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak Enerjisa’ya teslimi ile sokak sağlıklaştırma çalışması yapılacak Kışla Mahallesi Gürhani Caddesi, Köprülü Mahallesi Şehit Metehan Şahbaz Caddesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi 3515, Yavuzlar Mahallesi Eski Sinema Sokağı, Akıncılar

4226 sokak, 19 Mayıs Mahallesi 1062 sokak ve Yamaçlı 1000 sokaklarda elektrik hatlarının yer altına alınması, Çamlıbel ve Başak mahallelerinde yeni açılan sokakların aydınlatma çalışmaları yapılması konuları karara bağlandı.

Enerjisa’ya destekleri ve işbirliği için teşekkür eden Başkan Kocaispir, oldukça verimli bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, görüşmelerin belirli aralıklarla devam edeceğini söyledi.