DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Yüreğir Belediyesi’nden berber ve kuaförlere destek

TAM KAPANMANIN ARDINDAN KONTROLLÜ NORMALLEŞME DÖNEMİNDE AÇILAN BERBER VE KUAFÖRLERE YÜREĞİR BELEDİYESİ ÖNLÜK, TIRAŞ ÖNLÜĞÜ, MASKE, HAVLU, ÇAY, KAHVE VE ŞEKER DESTEĞİNDE BULUNDU.

Yüreğir Belediyesi’nden berber ve kuaförlere destek
04.06.2021
A+
A-

Tam kapanmanın ardından kontrollü normalleşme döneminde açılan berber ve kuaförlere Yüreğir Belediyesi önlük, tıraş önlüğü, maske, havlu, çay, kahve ve şeker desteğinde bulundu.

Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanmanın ardından girilen kontrollü normalleşme döneminde berberler ve kuaförler tekrardan açıldı. Adana’nın merkez Yüreğir Belediyesi de ilçedeki 450 berber ve kuaföre önlük, tıraş önlüğü, maske, havlu, çay, kahve ve şeker desteğinde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, esnafı tek tek gezerek hazırlanan kolileri işyeri sahiplerine teslim etti.

Esnaf ise belediyeye destekleri için teşekkür etti.

“Yardımlarımız devam edecek”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’de 450 berber ve kuaför esnafımız var. Pandemi sürecinin etkilerinden yavaş yavaş kurtuluyoruz. Hayat normal, olağan akışında devam etmeye başladı. Bu kapsamda berber ve kuaför esnaflarımıza son derece hijyenik, güzel, önlük, maske, havlu, çay, kahve ve şeker desteğinde bulunduk. Bu hem onlar açısından moral oldu hem de pandeminin etkilerinden kurtulma noktasında onlara azda olsa bir katkı oldu. Sosyal belediyecilik anlayışımızda bu tarz yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Berber Veysel Yüksekdağ ise destekten memnun olduğunu belirterek, “Belediyenin bizleri düşünmesi çok memnun etti. Bizi bu süreçte düşünenlerden Allah razı olsun. Bir an önce pandeminin bitip normal hayatımıza dönmek istiyoruz” dedi.

Kadın kuaförü Emine Kaman ise desteklerden dolayı Fatih Mehmet Kocaispir’e teşekkür etti.