DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Yeni konkasörle yılda 3 milyon TL tasarruf edilecek

SON OLARAK BELEDİYE BÜNYESİNE KAZANDIRILAN KONKASÖR (TAŞ KIRMA, ELEME MAKİNESİ) İLE YILLIK 3 MİLYON TL CİVARINDA TASARRUF EDİLMESİ ÖNGÖRÜLÜYOR.

Yeni konkasörle yılda 3 milyon TL tasarruf edilecek
20.09.2021
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak belediye bünyesine kazandırılan konkasör (Taş kırma, eleme makinesi) ile yıllık 3 milyon TL civarında tasarruf edilmesi öngörülüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan konkasör tesisi ile yol çalışmaları sırasında elde edilen moloz, kilit taş gibi yeniden kullanılamayacak malzemeler geri dönüştürülerek dolgu malzemesi olarak yeniden değerlendirilebilecek.

Diğer ilçelere de hizmet verecek

Süleymanpaşa Belediyesine yılda yaklaşık 3 milyon TL tasarruf sağlaması beklenen tesisin Süleymanpaşa’nın ihtiyacını karşılamanın yanında, talep edilmesi halinde diğer ilçelere de hizmet verebileceği belirtiliyor.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye makine parkına kazandırılan konkasör tesisi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Süleymanpaşa Belediyemize yıllık 3 milyon TL gibi bir tasarruf sağlayacak olan KONKASÖR makinemiz (Taş Kırıcı) kadememize ulaştı. Sadece ilçemize değil, ihtiyaç olması halinde diğer ilçelerimize de katkı sağlayacak olan Taş Kırıcı Makinemiz geri dönüşüm konusunda şehrimizi ciddi anlamda rahatlatacak. Şehrimiz için hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.