DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C

Toroslar Belediyesinden yapılandırma çağrısı

TOROSLAR BELEDİYESİ, VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERİN YAPILANDIRMADAN YARARLANABİLMELERİ İÇİN 31 AĞUSTOS TARİHİNE KADAR BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKTİĞİNİ HATIRLATARAK, BU FIRSATIN DEĞERLENDİRİLMESİ ÇAĞRISI YAPTI.

Toroslar Belediyesinden yapılandırma çağrısı
20.08.2021
A+
A-

Toroslar Belediyesi, vergi borcu bulunan mükelleflerin yapılandırmadan yararlanabilmeleri için 31 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini hatırlatarak, bu fırsatın değerlendirilmesi çağrısı yaptı.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında vergi borcu bulunan mükelleflere ödeme noktasında kolaylıklar sunuyor. Belediye, kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Ağustos 2021 tarihine kadar bu fırsatı değerlendirmeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, idari para cezası ve kanun kapsamındaki borçlarını yapılandırarak peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabiliyorlar.

Kanun kapsamına giren borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen vatandaşlar, 31 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecekler. Vatandaşlar ayrıca belediyeye gelmeden www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de başvurularını ve ödemelerini online olarak yapabilecekler.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılandırma fırsatından yararlanarak birikmiş borçlarını yapılandırabileceklerini söyledi. Yoğunluk yaşanmaması için hemşehrilerinden yapılandırma işlemlerinin son güne bırakılmamasını isteyen Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimiz, kanun kapsamında hem faiz indiriminden hem de taksit imkanından faydalanarak vergi borçlarını ödeyebilir” dedi.