DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Tokat’ta, 6 proje hizmete açıldı

TOKAT’IN TURHAL İLÇESİNDE 6 PROJENİN AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI.

Tokat’ta, 6 proje hizmete açıldı
30.10.2021
A+
A-

Tokat’ın Turhal ilçesinde 6 projenin açılışı törenle yapıldı.

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler’in projeleri arasında bulunan yöresel ürünler pazarı, yeni aşevi, Koca Kavak Millet Bahçesi 1 etap, parke üretim tesisi, taş kırma eleme tesisi ve asfalt stabilizasyon tesisinin açılışı gerçekleştirildi. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, seçim öncesi verdikleri projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Turhallı çiftçilerimizin yetiştirmiş olduğu organik ürünleri Tokat Turhal yolu üzerinde Yöresel ürünler pazarı olarak açtığımız yapıda hijyenik bir şekilde ambalajlayarak halkımıza satışını gerçekleştireceğiz. Yeni Aşevimizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Günlük 350 aileye yemek ve ekmek hizmeti verdiğimiz aşevimiz yeni yerinde daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda çalışmalarına devam ediyor. Taş kırma eleme tesisimiz, parke üretim tesisimiz ve asfalt stabilizasyon tesislerimizin de açılışını gerçekleştirdik hayırlı olsun. Üst yapıda ciddi malzeme alımları yapılıyorken onun yerine kendi tesislerimiz de ürettiğimiz malzemeleri kullanmaya başladık. Daha kaliteli ve hızlı bir şekilde Üst yapı konusunda memleketimizde hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Bekler, Şeker fabrikası alanında dağ evi adı verilen 45 bin metrekarelik alanı belediye bünyesine geçirildiğini belirterek, “Hedeflenen alanları da belediyemize katarak millet bahçesi projemizi de tamamlayacağız. Daha birçok hizmeti memleketimize sunmak için canla başla çalışıyoruz” diye konuştu.