DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Osmangazi’de yatırımlar hız kesmiyor

OSMANGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN ELMASBAHÇELER MAHALLESİ’NDE YAPIMI DEVAM EDEN HİZMET BİNASI İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR. OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DÜNDAR, MUHTARLIK, SAĞLIK OCAĞI VE DERSLİKLERİN BULUNACAĞI HİZMET BİNASININ BİRKAÇ AY İÇİNDE AÇILACAĞINI BELİRTTİ.

Osmangazi’de yatırımlar hız kesmiyor
14.01.2022
A+
A-

Osmangazi Belediyesi tarafından Elmasbahçeler Mahallesi’nde yapımı devam eden hizmet binası inşaatında çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlık, sağlık ocağı ve dersliklerin bulunacağı hizmet binasının birkaç ay içinde açılacağını belirtti.

Merkezden kırsala ilçenin 136 mahallesinde gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetleri ile örnek bir belediyecilik sergileyen Osmangazi Belediyesi’nin başlatmış olduğu projeler bir bir tamamlanıyor. Temeli geçtiğimiz yıl Haziran ayında atılan ve betonarme imalatları tamamlanan Elmasbahçeler Hizmet Binası, sahip olduğu fonksiyonel yapısıyla mahalle sakinlerine eğitim, sağlık ve muhtarlık gibi hizmetlerin bir arada sunulacağı bir merkez olacak.

Toplam bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen Elmasbahçeler Hizmet Binası’nın 350 metrekare taban alan üzerine iki katlı olarak inşa edildiğini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de hizmetlerimiz, mahalle sakinlerimizden gelen talep ve mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bursa’mızın en eski mahallelerinden biri olan Elmasbahçeler’de inşa ettiğimiz hizmet binamız da, yine mahalle sakinlerimizin talebi üzerine projelendirilerek hayata geçirdiğimiz bir proje. 6 ay önce temelini attığımız hizmet binamızın inşaat çalışmaları tamamlandı. Şu anda, seramik, fayans, kapı ve pencere doğramaları ile mekanik ve elektrik tesisatlarının döşenmesi çalışmaları sürüyor. Alt katında muhtarlık ve sağlık ocağı, üst katında ise başta OSMEK kursları olmak üzere eğitim hizmetlerinin sunulacağı binanın, bir yandan da çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Hizmet binamızı, önümüzdeki Haziran-Temmuz ayı gibi açmayı planlıyoruz” diye konuştu.