DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Kozan’da Yöresel Ürün Pazarı kurulacak

KOZAN KAYMAKAMI ŞAFAK GÜRÇAM VE BELEDİYE BAŞKANI KAZIM ÖZGAN, KURUM MÜDÜRLERİ İLE BİRLİKTE MERKEZ VE KIRSAL MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ.

Kozan’da Yöresel Ürün Pazarı kurulacak
20.10.2021
A+
A-

Adana’nın Kozan ilçesinde kurulacak Yöresel Ürün Pazarı için muhtarlardan destek istendi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Kazım Özgan, kurum müdürleri ile birlikte merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kaymakam Gürçam, yaptığı konuşmada, muhtarların mahallelerindeki vatandaşları aşı olmaları konusunda uyarmaları gerektiğini söyledi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçede mevcut yol ve alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ve bu sorunların aşılması noktasında hükümete ve Adana Büyükşehir belediyesine teşekkür etti. Özgan, “Amacımız ilçemizin tarih turizminden hak ettiği payı alırken kırsal mahallelerimizde özellikle üreten girişimcilerin yöresel ürün pazarında yerini almasını bölgenin zenginliklerini gün yüzüne çıkararak bunun için bir Yöresel Ürün Pazarı oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Özgan, üreten kadın ve genç girişimcilerin ürünlerinin pazara sunulması noktasında muhtarlardan destek istedi.