DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

“İkametini Bayburt’a al, yaşadığın şehre sahip çık”

BAYBURT BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNARAK İKAMETGÂHLARINI BAYBURT’A ALMALARINI İSTEDİ

“İkametini Bayburt’a al, yaşadığın şehre sahip çık”
28.12.2021
A+
A-

Bayburt Belediyesi, üniversite öğrencilerine çağrıda bulunarak ikametgâhlarını Bayburt’a almalarını istedi.

Bayburt Belediyesi, “İkametini Bayburt’a al, yaşadığın şehre sahip çık” sloganıyla Bayburt’ta ikametgâhları bulunmayan Bayburtluları ve üniversitede öğrenim gören öğrencilerin ikametgâhlarını Bayburt’a almaları için çağrıda bulundu.

Belediyenin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bayburt Belediyesi olarak tarih ve kültür şehrimize çıktığımız hizmet yolunda en büyük gelir kaynağımız olan devlet payı her yıl Aralık ayında ki nüfusa göre hesaplanarak belirlenmektedir. Nüfusumuz ne kadar büyük olursa devletimizden alacağımız payda o kadar büyük olur. Dolayısıyla belediyemizin ekonomisi güçlü olunca da hizmet kalitesi aynı oranda yüksek olur. İkametgâhı Bayburt’ta olmayan ama yılın büyük bir bölümünü şehrimizde geçiren değerli hemşerilerimiz ile Bayburt Üniversitesi’nde okuyan öğrenci kardeşlerimizden ricamız ikametgâhlarını Bayburt’umuza almalarıdır.

Unutmayalım ki, belediyemiz ekonomik olarak ne kadar güçlü olursa Bayburt’umuz modern bir şehir olma yolunda o kadar hızlı ilerler, hizmet kalitesi artar. ‘İkametini Bayburt’a al, yaşadığın şehre sahip çık’, son tarih 31 Aralık 2021” denildi.