DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
17°C
Ankara
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C

Geri Dönüşüm Atölyesinde üretim durmuyor

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS GENÇLİK KAMPINDAKİ GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİNDE ÜRETİM ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. KREŞ MALZEMELERİNDEN KENT MOBİLYALARINA, OYUN GRUPLARINDAN DURAKLARA KADAR BİRÇOK ÜRÜN ATÖLYEDE GERİ DÖNÜŞÜM ÜRÜNLERİNDEN İMAL EDİLİYOR.

Geri Dönüşüm Atölyesinde üretim durmuyor
11.12.2021
A+
A-

MERSİN (İHA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampındaki Geri Dönüşüm Atölyesinde üretim aralıksız devam ediyor. Kreş malzemelerinden kent mobilyalarına, oyun gruplarından duraklara kadar birçok ürün atölyede geri dönüşüm ürünlerinden imal ediliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesine bağlı Tarsus Gençlik Kampında bulunan Geri Dönüşüm Atölyesinde hurdalar, insanların kullanımı için yeniden hayat buluyor. Büyükşehir Belediyesinin farklı birimlerinden ve başka yerlerden temin edilen hurda malzemelerin usta ellerde işlenerek farklı ürünlere çevrildiği atölyede, tek düşünce sürekli olarak üretmek.

Göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in “üretken belediyecilik” anlayışının yansıması olan Geri Dönüşüm Atölyesinde bugüne kadar kreş malzemeleri, oturma grupları, kitap durak, pandemi döneminde sosyal mesafe kuralına uygun banklar, masa, sandalye, sehpa ve survivor oyun grupları yapıldı. Bununla da sınırlı kalınmayan atölyede ayrıca büro malzemelerinin üretimi de gerçekleştiriliyor.

Geri Dönüşüm Atölyesinde özverili şekilde yapılan eşya veya malzemeler, hem Gençlik Kampı oyun alanlarında hem Büyükşehir’in birçok biriminde hem de sosyal hayatın birçok noktasında kullanılıyor.