DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

Akdağmadeni Belediyesi yangın bölgelerine yardım kampanyası başlattı

AKDAĞMADENİ BELEDİYE BAŞKANI NEZİH YALÇIN

Akdağmadeni Belediyesi yangın bölgelerine yardım kampanyası başlattı
05.08.2021
A+
A-

Akdağmadeni Belediyesi tarafından yangın bölgelerinde evleri zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlatıldı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında “Ülkemizin birçok noktasında devam eden büyük yangınların bir kısmı kahraman ekiplerimiz ve fedakar vatandaşlarımızın gayretiyle kontrol altına alınmış olup bir kısmı da devam etmektedir. Yangın bölgelerinde evlerini kaybeden, bu zor süreçte büyük sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak bizlerin en asli görevidir. Ülkemizde yaşanan her sıkıntıda Akdağmadeni halkı yardımseverliğini göstermiştir. Zaman birlik olup yaraları sarma zamanıdır. Akdağmadeni Belediyesi olarak yangından etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatıyoruz. İrtibatlarımız sonucunda özellikle ihtiyacı hissedilen kullanılmamış ev eşyaları, yemek takımları, beyaz eşya, halı, kilim, battaniye, yorgan, yastık vb. yardım malzemeleri kabul edilecektir. Gönlü bol Akdağmadeni halkı her zaman olduğu gibi gereğini yapacak ve yangından etkilenen vatandaşlarımızı bir nebzede olsun rahatlatacak yardım kampanyasına destek verecektir” dedi.

Yardıma destek verecek ilçe halkına teşekkür eden Başkan Yalçın, yardımların belediye meydanında kurulan toplama noktasına bırakılabileceği gibi belediye ekipleri ile de irtibata geçilerek yardımların yapılabileceğini söyledi.