DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Üniversite adayları için Çiğli Belediyesi Ve Yaşar Üniversitesi işbirliği

ÇİĞLİ BELEDİYESİ VE YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİN KENDİLERİNE EN UYGUN MESLEK VE ÜNİVERSİTEYİ SEÇMELERİ İÇİN DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLANDI.

Üniversite adayları için Çiğli Belediyesi Ve Yaşar Üniversitesi işbirliği
06.08.2021
A+
A-

Üniversiteli olmak isteyen 4 milyondan fazla aday için üniversite tercih zamanı başlarken, Çiğli Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi işbirliğinde öğrencilerin kendilerine en uygun meslek ve üniversiteyi seçmeleri için danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Gençlerin üniversiteye yerleşmelerinde sağlıklı sonuçlar elde etmeleri amacıyla Yaşar Üniversitesi ile işbirliği yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, gençlere destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Tercih süresi boyunca Çiğli Belediye Eğitim Merkezinde (ÇiBEM) hem Yaşar Üniversitesinin uzmanları hem de belediye eğitim merkezi uzmanları öğrencilere destek olacak. Üniversite adayları hafta içi her gün 8.30-17.30 saatleri arasında 0232 935 55 35 No’lu telefonu arayarak randevu alabiliyor.

Gümrükçü: “Danışmanlık hizmeti çok önemli”

Başkan Gümrükçü, “Gençlerimizin doğru tercih yapabilmeleri, mutlu olacakları bölümlerde eğitimlerini sürdürebilmeleri için ilk etapta iyi bir danışmanlık hizmetini önemsiyoruz. İkinci adım ise çok uzun ve meşakkatli; mutlu olacakları bir işte çalışabilecekleri bir Türkiye. Bu gidişatı değiştirmek zorundayız. Şimdiden tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.