DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Talas Belediyesi okulları yeniliyor

TALAS BELEDİYESİ’NİN İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM KURUMLARINA YÖNELİK BAŞLATMIŞ OLDUĞU BAKIM ONARIM VE TADİLAT ÇALIŞMALARI BÜTÜN HIZIYLA SÜRÜYOR. PROGRAM KAPSAMINDA İLÇEDEKİ OKULLARIN YANI SIRA CAMİLERİN DE ÇEVRE DÜZENLEMESİYLE BİRLİKTE İÇ VE DIŞ YENİLEMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Talas Belediyesi okulları yeniliyor
07.06.2021
A+
A-

Talas Belediyesi’nin ilçe genelindeki eğitim kurumlarına yönelik başlatmış olduğu bakım onarım ve tadilat çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Program kapsamında ilçedeki okulların yanı sıra camilerin de çevre düzenlemesiyle birlikte iç ve dış yenilemeleri gerçekleştiriliyor.

İlçede bulunan bütün okul binalarının yanı sıra Halk Eğitim Merkezi ve bazı kamusal alanlarda başlatılan çalışma kapsamında çevre düzenlemeleri, çatı tadilatı, dış cephe yalıtımı ve boyanması, iç bölümlerin boyanması, tuvalet ve lavaboların yenilenmesi gibi işler yapılıyor.

Buna ek olarak ilçede yer alan cami ve şadırvanlarda da iç-dış bakım ve yenileme faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

OKUL VE CAMİ ONARIMLARINA 1,8 MİLYON LİRA AYRILDI

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ihtiyaç duyulan her alanda hizmet üretmeye gayret ettiklerini ifade ederek, “Sadece belediyemize ait görev ve sorumluluk alanında değil, toplumun tamamını ilgilendiren okul, cami ve diğer kamusal alanlarda da iş yapmayı, gerekli desteği sağlamayı kendimize görev sayıyoruz. Bu kapsamda 1,8 milyon değerinde tamir, tadilat ve yenileme çalışmasını başlattık. İlçemizde bakım onarıma ihtiyaç duyulan bütün okul binalarında ve camilerde benzer çalışmaları yapacağız.” dedi.

Başkan Yalçın, bu kapsamda 25 okul ile 20 camide bakım onarım ve yenileme çalışması yapılacağına da sözlerine ekledi.