DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Şahinbey’de başarılı 20 bin öğrenciye daha bisiklet hediyesi

ŞAHİNBEY’DE SPORA TEŞVİK ETMEK AMACIYLA BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE ETMEYE DEVAM EDİYOR. DAHA ÖNCE ÖĞRENCİLERE 20 BİN BİSİKLET DAĞITAN ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, 20 BİN BİSİKLETİN DAHA DAĞITIMINA BAŞLADI.

Şahinbey’de başarılı 20 bin öğrenciye daha bisiklet hediyesi
14.01.2022
A+
A-

Şahinbey’de spora teşvik etmek amacıyla başarılı öğrencilere bisiklet hediye etmeye devam ediyor. Daha önce öğrencilere 20 bin bisiklet dağıtan Şahinbey Belediyesi, 20 bin bisikletin daha dağıtımına başladı.

Gençlerin spor yapmasını teşvik amacıyla 6 takdir alan öğrenciye bisiklet hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 20.000 bisikletin daha dağıtımının başladığı müjdesini verdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak çok genç bir nüfusa sahibiz. Genç dostu bir belediyeyiz. Gençlerimizi eğitimde, sanatta, sporda ve bilimde desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 5 okul, 207 Gençlik Merkezi, 8 Millet kıraathanesi yaparak gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca eğitimi desteklemek adına 11 milyon 956 bin 325 kitap, soru bankası yardımcı ders kitaplarını gençlerimize dağıttık. Pandemi sürecinde öğrencilerimize 52 bin tablet ve dizüstü bilgisayar hediye ettik. Eğitimde, sporda ve bilimde başarıyı desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 111 bin öğrencimizi uçakla Çanakkale’de ecdadıyla buluşturduk. Okul 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü olan gençlerimizi Umre, Bosna Hersek ve Ayasofya ziyaretleriyle ödüllendirdik. Yine başarıyı teşvik adına üst üste 6 takdir almış olan 20 bin öğrencimize bisiklet hediye etmiştik. Aynı şartlarda 20 bin bisikletin dağıtımına başladık. Böylelikle 40 bin başarılı öğrencimize bisiklet hediye etmiş olacağız” diye konuştu.