DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı

OKULUN İLK GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı
06.09.2021
A+
A-

Korona virüs salgını nedeniyle yaklaşık bir yıldır yüz yüze eğitime kapalı olan okullar 6 Eylül Pazartesi günü kademeli olarak öğrencilere kapılarını açtı.

Uzun süren aradan sonra yeniden okullarına kavuşan öğrencileri yalnız bırakmayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Dumlupınar İlk ve Ortaokulunda öğrencilerle buluştu. Pandemi süresince ilçedeki tüm okulların temizlik ve dezenfekte çalışmalarının belediye tarafından tamamlandığını belirten Başkan Salih Ekinci, “Belediye olarak eğitim alanında seferberlik başlatmak zorundayız. Öğrencilerin ve velilerin bu zor zamanlarında onların yanındayız. Her türlü imkanımızı geleceğimiz olan çocuklarımız için seferber ediyoruz. Zorlu bir süreç bizi bekliyor ve bunun üstesinden dayanışma ile gelebiliriz” diyerek, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlere başarılar diledi.

Pandemi kurallarını hatırlatan Başkan Ekinci, öğretmen ve öğrencilerin kurallara uyması gerektiğini vurguladı. Aşının önemine değinen Başkan Ekinci tüm öğretmenlerin aşılarını yapmaları gerektiğini söyledi. Ardından sınıfları ziyaret eden Başkan Ekinci, öğrencilerle sohbet ederek kitap hediye etti.