DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Öğretmen Başkan’dan öğrencilere karne sürprizi

KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ’DAN, ZORLU BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİN İLK YARISINI GERİDE BIRAKACAK ÖĞRENCİLERE ARA TATİL DÖNEMİ İÇİN SÜRPRİZ BİR HEDİYE GELDİ. OKULLARINI TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİYLE TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLER, BELEDİYEYE AİT YÜZME HAVUZLARINDA TATİL SÜRESİNCE ÜCRETSİZ OLARAK DÜZENLENECEK YÜZME KURSUNA KATILABİLECEK.

Öğretmen Başkan’dan öğrencilere karne sürprizi
17.01.2022
A+
A-

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’dan, zorlu bir eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakacak öğrencilere ara tatil dönemi için sürpriz bir hediye geldi. Okullarını takdir ve teşekkür belgesiyle tamamlayan öğrenciler, belediyeye ait yüzme havuzlarında tatil süresince ücretsiz olarak düzenlenecek yüzme kursuna katılabilecek.

Öğretmen olan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, zorlu bir eğitim öğretim sürecinin ardından ara tatile girecek öğrencilere sürpriz yaptı. Belediye bu kapsamda, okullarını takdir ve teşekkür belgesi alarak tamamlayan öğrencilere havuz keyfi yaptıracak. 9-14 yaş arasındaki başarılı öğrenciler, belediyeye ait havuzda tatil süresince ücretsiz olarak düzenlenecek yüzme kurslarından yararlanabilecek. Öğrenciler böylece hem havuz keyfi yaparken hem de yüzme öğrenecek. Yüzme kurslarına katılmak isteyen öğrenciler, 0312 814 73 05 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Hem eğlenecek hem öğrenecekler

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Yarınlarımız olan yavrularımız için ne yapsak azdır. Onların daha kaliteli bir eğitim alması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda onlara hem bir karne hediyesi vermek, hem de ara tatil dönemini yüzme öğrenerek kaliteli şekilde değerlendirmeleri için böyle bir sürpriz hazırladık. Tüm çocuklarımızı eğitim dönemi boyunca harcadıkları çaba için kutluyor, iyi ve eğlenceli bir ara tatil diliyorum” dedi.