DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
22°C
Ankara
22°C
Açık
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Keçiören Belediyesi ‘o iş bende’ projesi ile ödül aldı

‘GENÇ DOSTU ŞEHİRLER KONGRE VE SERGİSİ’NE KATILIM SAĞLAYAN KEÇİÖREN BELEDİYESİ, GENÇLERE EĞİTİM VE İSTİHDAM TEMALI “O İŞ BENDE” PROJESİYLE ÖDÜL ALDI.

Keçiören Belediyesi ‘o iş bende’ projesi ile ödül aldı
25.08.2021
A+
A-

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’ne katılım sağlayan Keçiören Belediyesi, gençlere eğitim ve istihdam temalı “O İş Bende” projesiyle ödül aldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ‘Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’ne katılım sağlayan Keçiören Belediyesi gençlere eğitim ve istihdam temalı “O İş Bende!” projesiyle ödül aldı. Açılış konuşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve ödüle layık görülen 22 belediye başkanının kurdele kesim töreniyle başlayan Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’ne Türkiye’nin birçok noktasından belediyeler, teknoloji ve bilişim firmaları, spor federasyonları, spor kulüpleri ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar katıldı.

“5 temel mesleki atölye açacağız”

Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “O İş Bende! Projemizle gençlerimize yönelik inovatif çalışmalara ve yerel ekonomik kalkınmaya katkı sağlamak için farklı branşlarda atölye çalışmaları yapacağız. Gençlerin ve dezavantajlı gençlerin yetenekleri, eğitimleri veya hedefleri doğrultusunda atölyelere katılarak girişimcilik özelliklerinin geliştirilmesi, sosyal ve mesleki donanımlarının artırılarak ekonomik hayata katılımlarını teşvik edeceğiz. Bu kapsamda belediyemiz tarafından kurulacak olan proje merkezimizde gençlerimize yönelik metin yazarlığı atölyesi, dijital fotoğrafçılık atölyesi, sosyal medya atölyesi, temel tarım faaliyetleri ve girişimcilik inovasyon atölyesi olmak üzere 5 temel mesleki atölye açacağız” dedi.