DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
20°C
Pazartesi Yağmurlu
19°C

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz’dan eğitim hayatına başlayan miniklere sürpriz

EDEBİYAT ÖĞRETMENİ OLAN ANKARA KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz’dan eğitim hayatına başlayan miniklere sürpriz
06.09.2021
A+
A-

Edebiyat öğretmeni olan Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ders başı yapan birinci sınıf öğrencilerini okulun ilk gününde yalnız bırakmadı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Oğuz, minik öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, eğitim öğretimin ilk gününde ders başı yapan birinci sınıf öğrencilerine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Atatürk İlkokulu’nu ziyaret ederek, minik öğrencileri yalnız bırakmayan Oğuz, sınıfa girişinde minik öğrenciler tarafından “Hoş geldin Serhat Öğretmenim” diyerek karşılandı. Oğuz, burada minik öğrencilerle sohbet ederek, okullarını nasıl bulduklarını ve okula alışıp alışamadıklarını sordu. Minik öğrencilere “Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz, geleceğin cumhurbaşkanları, belediye başkanları, polisleri, askerleri, öğretmenlerisiniz. Her zaman yanınızdayız” diyen Oğuz, ayrıca, kırtasiye seti de hediye etti.

Aramızda sıkı bir bağ var

Başkan Oğuz, okuldaki ilk günlerinde minik öğrencilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, göreve geldiğinden bu yana ilçelerinde birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye seti hediye ettiklerini söyledi. Bu uygulamayı bu yıl da sürdürdüklerini ifade eden Oğuz, “Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı ilk günlerinde yalnız bırakmadık. Onların heyecanlarına mutluluklarına ortak olduk. Yıllarca bizlere ciğerparelerini, evlatlarını emanet eden halkımız, sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz ile aramızda sıkı bir bağ oluştu. Kahramankazanımız tüm alanlarda olduğu gibi eğitim alanındaki yatırımlarla da adından söz ettiren bir ilçe. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.