DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Isparta’da eğitim binası için hafriyat çalışması başladı

EĞİTİM BİNASI ALANINDA HAFRİYAT ÇALIŞMASI

Isparta’da eğitim binası için hafriyat çalışması başladı
13.07.2021
A+
A-

Isparta’da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde kurulan Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği vasıtasıyla Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin(ISUBÜ) fiziki yatırımlarını desteklemek amacıyla harekete geçildi.

Üniversiteye yardımseverlerin katkılarıyla Hızırbey Mahallesi’nde eski Kız Sağlık Kolejinin bulunduğu 5 bin metrekare alanda yapılacak eğitim binası için Belediye Başkanı ve Dernek Başkanı Başdeğirmen ile ISUBU Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler arasında mayıs ayında protokol imzalanmış ve ardından dernek tarafından binanın yapılacağı alanın yer teslimi alınmıştı.

Haziran ayı itibariyle de eğitim binasının yapılacağı 5 bin metrekarelik alanın yıkım işlemi gerçekleştirildi. Çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından şimdide alanda hafriyat alım çalışmalarına başlandı.

İş insanları ve hayırseverlerin katkılarıyla ISUBÜ’ye kazandırılacak olan eğitim binasının hafriyat alımı gerçekleşiyor. Hafriyat alımlarına belediye iş makinelerinin yanı sıra Altın Nakliyat ve Kartaş firmalarının kamyon ve iş makineleri de destek veriyor.

Belediye Başkanı ve Isparta Kent Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Başdeğirmen, amaçlarının eğitime destek olduğunu söyleyerek, yapılacak yatırımın Ispartalı vatandaşlar tarafından gerçekleştirileceğini kaydederek, inşaat alanında yapılan hafriyat alımına katkı sunan firmalara teşekkür etti.

“Hedefimiz şehrimizi ve kampüsümüzü güçlendirmek”

Yapılacak eğitim yatırımının vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirildiğini belirten Başdeğirmen, “Bizler üniversitenin çok daha ileri gidebilmesi, eğitimin güçlü olması, Türkiye’de söz sahibi olabilmesi ve gençlerin eğitimini aldıktan sonra başarılı şekilde ismimizi güçlü tutması amacındayız. Hedefimiz şehrimizi ve kampüsümüzü güçlendirmektir” dedi.