DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C

Görme engelli Ziya’ya özel basılmış Elif-Ba

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YÜZDE 90 GÖRME ENGELLİ ZİYA’NIN İSTEĞİNİ YERİNE GETİREREK ONA KABARTMA HARFLERLE ÖZEL BASILMIŞ ELİF-BA KİTABI HEDİYE ETTİ.

Görme engelli Ziya’ya özel basılmış Elif-Ba
15.10.2021
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90 görme engelli Ziya’nın isteğini yerine getirerek ona kabartma harflerle özel basılmış Elif-Ba kitabı hediye etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yüzde 90 görme engeli bulunan 11 yaşındaki Ziya’nın isteğini yerine getirdi. Elif-Ba’yı öğrenmek istediğini söyleyen ve kabartma harflerle özel basılmış Elif-Ba kitabı için çok heyecanlı olduğunu belirten Ziya, alfabeyi öğrenip Kuran-ı Kerim okumaya geçmek istediğini belirtti. Büyükşehir belediyesinden Elif-Ba cüzünü hediye alan Ziya, “İlk kez böyle bir Elif Ba kitabım oldu, o yüzden çok mutluyum. İstanbul’da bir okulda kabartma türkçe yazıyı öğrendim. Şimdi de inşallah braille alfabesi ile yazılı Kur’an-ı Kerim’i okuyacağım. Bu yüzden heyecanlıyım. Okumak için çok hevesim var, içinde neler geçtiğini merak ediyorum. Bu Elif-Ba cüzünü bana ulaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim’’ dedi.