DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

Diyadin’de öğrencilere ayakkabı dağıtımı yapıldı

DİYADİN’DE ÖĞRENCİLERE AYAKKABI DAĞITIMI YAPILDI.

Diyadin’de öğrencilere ayakkabı dağıtımı yapıldı
15.10.2021
A+
A-

Ağrı’nın Diyadin İlçesinde eğitim gören öğrencilere ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ile Yeniçadır ,Oğuloba ve Aşağı Dalören köy okullarında eğitim gören öğrencilere Kaymakam/Belediye Başkan Alper Balcı tarafından ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Öğrenciler ile tek tek ilgilenen Kaymakam Balcı, öğrencilerin durumları hakkında okul yönetiminden bilgi aldı. Öğretmenler ile kısa bir toplantı gerçekleştirerek okullardaki ihtiyaç ve talepler konusunda görüşme yaptı. Okul ziyaretleri sonunda konuşan Kaymakam Balcı, ” Bu çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak, onların yüzünde bir gülümsemeye sebebiyet vermek bizim için çok önemli. İlçemizde hanelerin ekonomik gelirlerinin düşük seviyede olması özellikle çocuklarımızın kendi akranları arasında kendilerini olumsuz noktada hissetmemeleri bağlamında belediye ve kaymakamlığımız olarak firma ve hayırsever vatandaşlardan destek alarak çocuklarımızın bu ihtiyaçlarını giderebilme gayreti içerisindeyiz. Hayırsever vatandaşlarımıza, elini taşın altına koyan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle öğrencilerimizin yüzünü güldürmemize ve onların mutlu olmalarını sağlamamız da bize yardımcı olan ve desteğini esirgemeyen Doğubayazıt DAK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sebih Tanrıverdi’ye teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.