DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Ceyhan’da karne sevinci

CEYHAN BELEDİYESİNİN, SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETİ OLARAK İLÇEYE KAZANDIRDIĞI HİLAL IŞIK AŞRAK KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİ YAZ TATİLİNE GİRDİ.

Ceyhan’da karne sevinci
18.06.2021
A+
A-

Ceyhan Belediyesinin, sosyal belediyecilik hizmeti olarak ilçeye kazandırdığı Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Ceyhan Belediye Başkan vekili Berem Avar, Başkan Hülya Erdem’in şehir dışı ziyaretlerinden dolayı çocukların karne sevincine ortak oldu. Avar, öğrencilerin mutluluğuna eşlik ederek karneleri dağıttı.

Ülkemizde virüs salgını dolayısıyla buruk bir karne sevinci yaşandığını belirten Avar, “Karne sevincini coşkuyla yaşadığımız yavrularımızla gülüp oynadığımız günleri çok özledik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız uzaktan eğitim ile dönemi tamamladı ve bugün e-karne sevincini yaşıyor. Kreşimizde eğitim gören öğrencilerimize ise karnelerini vermenin gururunu yaşıyoruz. Yüzlerindeki gülümseme ve sevinçleri bizim en büyük mutluluğumuz oldu. Onlar karneleri ile bizler ise onların mutluluğu ile en büyük ödülü aldık. Belediye Başkanımız Hülya Erdem ve şahsım adına, eğitmenlerimizi kutluyor geleceğimizin teminatı çocuklarımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.