DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan kocaman lise günlerine geri döndü

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN, MEZUN OLDUĞU NAMIK KEMAL ANADOLU LİSESİ’Nİ ZİYARET EDEREK ANILARINI TAZELEDİ, KARİYER YOLCULUĞUNU VE DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI.

Başkan kocaman lise günlerine geri döndü
10.12.2021
A+
A-

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, mezun olduğu Namık Kemal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek anılarını tazeledi, kariyer yolculuğunu ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, mezun olduğu Namık Kemal Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Kocaman öğrencilerle bir araya gelmeden önce öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenler odasında gerçekleşen ziyarette 1996 yılında Namık Kemal Anadolu Lisesi’nden mezun olduğunu belirten Başkan Kocaman “O yıllarda okul çeşitliliğimiz bu kadar fazla değildi. Burası ilimizin en güzel okullarından biridir. Buraya geldiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Aranızda olmak harika ve heyecan verici bir duygu. Bugünlere gelmeme vesile olan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim. Namık Kemal Anadolu Lisesi’nden mezun olmak ayrıcalıktır. Bugünlere gelmek için hep çalıştım. Çalışmak en önemli güç ve motivasyon. Rabbim bana ilçe belediye başkanları arasında en yüksek oyla seçilerek belediye başkanı olmayı nasip etti. Bu büyük bir sorumluluk. Aranızdan çıkan bir abiniz olarak sizlerle olmaktan çok mutluyum. Burası benim hayatımın dönüm noktasıydı. Lise dönemi hayatımızın rotasını çizdiğimiz son virajlardan biridir. Kapım da, telefonum da her zaman size açıktır.” dedi.