DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
24°C
Ankara
24°C
Açık
Pazartesi Açık
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Altınova Belediyesi’nden kız öğrencilere barınma imkanı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. SUAT CEBECİ, YALOVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN BARINMALARI KONUSUNDA ÜNİVERSİTEYE DESTEK VEREN ALTINOVA BELEDİYE BAŞKANI DR. METİN ORAL’A, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE VE ALTINOVA KAYMAKAMLIĞINA TEŞEKKÜR ETTİ. (MEHMET MERCAN/YALOVA-İHA)

Altınova Belediyesi’nden kız öğrencilere barınma imkanı
04.09.2021
A+
A-

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Üniversitesi öğrencilerinin barınmaları konusunda üniversiteye destek veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a, belediye meclis üyelerine ve Altınova Kaymakamlığına teşekkür etti.

2021-2022 Yeni Eğitim-Öğretim yılı itibariyle yaklaşık 17 bin Yalova Üniversitesi öğrencisinin Yalova’da ikamet edeceği bilgisini paylaşan Rektör Cebeci, “Öğrencilerimize Yalova’mızda sağlık, huzur ve güven içinde bir ortam sağlamak hepimizin sorumluğudur” diyerek, bu konuda başta Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) olmak üzere, Yalova’da bulunan; kamu kurumlarının, belediye başkanlıklarının ve özel kuruluşların katkılarını ve desteklerini beklediklerini kaydetti.

Altınova Belediyesinin bu konuda Üniversiteye destek olmak için ilk adım atan kurumlardan olduğunu belirten Rektör Cebeci, “Altınova Belediye Meclisi ağustos ayı olağan toplantısında aldığı kararla ilçeye Üniversitede okumak için gelen kız öğrencilerinin barınmaları konusunda destek olmak için Altınova Kaymakamlığı ile birlikte çalışma başlattı. Başlattığınız bu çalışmadan dolayı Yalova Üniversitesi Rektörü olarak size müteşekkirim. Sağladığınız katkılar ve verdiğiniz destekler için Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a, Altınova Belediye Meclis Üyelerine, Altınova Kaymakamlığına başta üniversitemiz sonra da kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.