DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Yunus Emre Mahallesi’ne bin 200 metrelik yeni altyapı hattı

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKYAZI YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE BAŞLATTIĞI ÇALIŞMALAR İLE BÖLGEYE BİN 200 METRE UZUNLUĞUNDA KANALİZASYON HATTI KAZANDIRACAK. ÇALIŞMALAR SONUCUNDA 400 METRELİK KISMI TAMAMLANAN PROJE SAYESİNDE BÖLGE UZUN YILLAR BOYUNCA SAĞLAM KANALİZASYON ALTYAPISINA SAHİP OLACAK.

Yunus Emre Mahallesi’ne bin 200 metrelik yeni altyapı hattı
31.01.2022
A+
A-

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Akyazı Yunus Emre Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar ile bölgeye bin 200 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı kazandıracak. Çalışmalar sonucunda 400 metrelik kısmı tamamlanan proje sayesinde bölge uzun yıllar boyunca sağlam kanalizasyon altyapısına sahip olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), altyapı yatırımlarını şehrin her noktasında sürdürüyor. Akyazı ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında bölgeye uzun yıllar sorunsuz bir şekilde hizmet verecek bin 200 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı kazandırılacak. Yapımına başlanan projede çalışmalar tamamlandığında ise atık suların bir damlası dahi doğaya karışmadan sorunsuz bir şekilde bölgeye hizmet veren arıtma tesisine iletilecek. Çalışmalar kapsamında 400 metrelik kısmı tamamlanan altyapı hattının geri kalan 800 metrelik kısmında çalışmalar devam ediyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen yeni hat ile Sakarya’nın güçlü altyapı ağı bin 200 metre daha genişlemiş olacak.

Altyapı çalışmaları ile ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Bölgenin altyapı ağını genişletecek çalışmalarımız ile uzun yıllar boyunca atık suları sorunsuz bir şekilde arıtma tesislerimize taşıyacağız. Çevreci belediyecilik anlayışımıza yakışır bir şekilde taşıdığımız atık suları arıtarak en temiz haliyle tekrardan doğaya deşarj edeceğiz. Bölgede yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarımız neticelendiğinde Yunus Emre Mahallesi’ne kazandıracağımız hat gelecekte de vatandaşlarımıza hizmet edecek” ifadeleri kullanıldı.