DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Yozgat’tan Kastamonu’ya araç ve personel desteği

YOZGAT BELEDİYESİ, SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI KASTAMONU’YA ARAÇ VE PERSONEL GÖNDERDİ

Yozgat’tan Kastamonu’ya araç ve personel desteği
15.08.2021
A+
A-

Yozgat’tan sel nedeniyle afet bölgesi ilan edilen Kastamonu’ya iş makineleri ve personel gönderildi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Kastamonu’da meydana gelen selin ardından bölgedeki çalışmalara katkı sağlayabilmek adına 1 tır, 1 JCB Kepçe, 1 JCB paletli kepçe, 1 kamyon, 2 adet 4×4 arazi aracı ve 6 personel gönderildiğini söyledi.

Afette hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Köse, yaraların sarılması için bundan sonraki süreçte her türlü katkıya hazır olduklarını dile getirdi. Sel felaketinden en fazla etkilenen yerin Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi olduğunu da hatırlatan Köse, “Yozgat olarak Bozkurt ilçesinde yaşayan kardeşlerimizin yanındayız. Bu doğrultu da yaralarımızı bir nebze olsun sarmak için iş makinelerimizi yapılan çalışmalara seferber ettik. Bundan sonraki süreçte de belediye olarak her türlü desteğe hazırız ve devam edeceğiz. En kısa sürede yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.