DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
28°C
Ankara
28°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Tatvan Belediyesinden ‘yaşam merkezi ve park’ yapımı

BİTLİS’İN TATVAN BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPIMINA BAŞLANAN ‘YAŞAM MERKEZİ VE PARK’ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Tatvan Belediyesinden ‘yaşam merkezi ve park’ yapımı
26.05.2021
A+
A-

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından yapımına başlanan ‘yaşam merkezi ve park’ çalışmaları devam ediyor.

Tatvan Belediyesi ve Konya’nın Karatay Belediyesi tarafından Sosyal Mahallesi’ne yapılan ve Sosyal, Aydınlar ve Dumlupınar mahallelerinin kesiştiği noktada 8 bin metrekareden fazla alanda inşa edilen park ve yeşil alanda çalışmalar sürüyor. Aynı bölgede Tatvan Belediyesi tarafından yaptırılan yaşam merkezi binasının çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yapımı devam eden park inşaatının çalışmalarında büyük bir mesafe kaydettiklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Yıllardır Sosyal Mahallesi’nde bulunan ve atıl durumda olan 8 bin metrekare alanın üzerinde bir yer vardı. Sosyal, Aydınlar ve Dumlupınar mahallelerimizin kesiştiği noktada bulunan bu arazide hurdacılar ve hafriyat döküntüleri bulunuyordu. Bu alan ile ilgili bir proje çalışması gerçekleştirdik. Kardeş belediyemiz olan Konya Karatay Belediyesi ile birlikte yakın zaman önce park ve yeşil alan çalışmasına başladık. Bizde belediye olarak projelerimiz arasında yer alan mahalle yaşam merkezimizi yapıyoruz. Bittiği zaman bu üç mahallemize ayrı bir güzellik katacak” dedi.