DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
28°C
Ankara
28°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C

Sokak hayvanları için gönüllülük seferberliği

OSMANİYE BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖNÜLLÜ KATILIM YÖNERGESİ KAPSAMINDA İLK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ OSMANİYE BELEDİYESİ VE OSMANİYE PATİLERİ DERNEĞİ ARASINDA İMZALANDI

Sokak hayvanları için gönüllülük seferberliği
17.12.2021
A+
A-

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilite Merkezi’nde bulunan sokak hayvanlarının bakım işlemlerini yapmak ve sahipsiz sokak hayvanları için yapılacak olan beslenme gibi projeler için gönüllü katılımlar devam ediyor.

1 Kasım 2021 tarihinde yürürlüğe giren “Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Gönüllü Katılım Yönergesi“ kapsamında ilk işbirliği protokolü Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Patileri Derneği (OSPA-DER) arasında imzalandı. İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, “Osmaniye Belediyesi olarak sokak hayvanları için yürüttüğümüz bu projeye desteklerinden dolayı Osmaniye Patileri Derneği yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Osmaniye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimizde faaliyet gösteren STK’lar ve kamu kurumları ile de çalışmalar yürüterek gönüllülük faaliyetlerini daha da arttıracak ve şehrimizin bir parçası olan sokak hayvanları için güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Osmaniye Patileri Derneği Başkanı Latife Merve Turhan ise, “Osmaniye’miz, belediyemiz ve derneğimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sokak hayvanları için yürütülen çalışmalarından dolayı Osmaniye Belediyesine teşekkür ediyorum“ dedi.