DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Sincan’da sinek ve haşerelerle mücadele hız kazandı

SİNCAN BELEDİYESİ, ZARARLI HAŞERELERE KARŞI RUTİN OLARAK MÜCADELE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Sincan’da sinek ve haşerelerle mücadele hız kazandı
12.05.2021
A+
A-

Sincan Belediyesi, zararlı haşerelere karşı mücadelesine aralıksız devam ediyor.

Tam kapanmayla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sincan Belediyesi, önlemlerini iki kat arttırarak halk sağlığına zararlı olan sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı. Havaların ısınmasıyla ilçedeki tüm alanlar yoğun bir şekilde haşerelere ve sineklere karşı ilaçlanıyor. Belediye ekipleri, sahada olağanüstü bir çalışma yürütüyorlar.

Tam kapanma ile birlikte hem ilçe genelinde dezenfekte seferberliği hız kazanırken hem de ekipler tarafından haşere ve sineklerin kontrolsüz üremelerinin önüne geçmek için ilaçlama yapılıyor. Bir yandan belediye ekipleri, holder cihazı ile parklarda, mistblower ile sokaklarda ilaçlama çalışmalarına devam ediyorlar. Kullanılan ilaçlar doğaya ve insana zarar vermiyor. Sincan Belediyesi vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alırken, ilaçlama faaliyetlerinin yıl boyunca devam etmesi planlanıyor.