DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Yağmurlu
20°C
Ankara
20°C
Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Selin vurduğu Güneysu’da temizlik çalışmaları devam ediyor

SELİN VURDUĞU GÜNEYSU İLÇESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASINA BELEDİYE, ÖZEL İDARE VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN DEVAM EDİYOR.

Selin vurduğu Güneysu’da temizlik çalışmaları devam ediyor
16.07.2021
A+
A-

Rize’de selin vurduğu Güneysu ilçesinde temizlik çalışmaları belediye, özel idare ve vatandaşlar tarafından sürdürülüyor.

Rize’de selden en fazla etkilenen Güneysu ilçe merkezindeki iş yerlerinin ve dükkanların temizlik çalışması devam ediyor. Temizlik çalışmalarına Güneysu belediyesinin yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer belediyelerden gelen personeller de destek veriyor. İlçe merkezinde Adnan Menderes Caddesi üzerinde selin getirdiği moloz yığınlarının dün kaldırılmasının ardından bu sabah saatlerinde ise yıkama ve temizlik çalışmaları başlatıldı. İş makinaları çamurları temizleyip yıkama yaparken, işyerlerindeki hasar tespit çalışmalarına da başladı.

Öte yandan hala ilçenin bazı noktalarında otoparklarda ve moloz yığınları altında kalan araçlar da bulundukları yerlerden çıkartılmaya devam ediyor.