DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Safranbolu’da hasar gören çocuk parkları tamir ediliyor

KARABÜK’ÜN SAFRANBOLU İLÇESİNDE HASAR GÖREN ÇOCUK PARKLARI TAMİR EDİLEREK TEMİZLENİYOR.

Safranbolu’da hasar gören çocuk parkları tamir ediliyor
26.10.2021
A+
A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hasar gören çocuk parkları tamir edilerek temizleniyor.

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına çocuk parkları ile devam ediyor. Ekipler ilçe bulunan parklarda hasar gören oyun gurupları tamiratlarını yaparak çocukların hizmetine sunuyor.

Ekipler bir yandan tamirat çalışmaları sürdürürken diğer yandan yabani ot ve çevre temizliğine de devam ederken, çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin açıklamasına da yer verilen açıklamada, “Bu alanları çocuklarımızın ve gençlerimizin daha çok kullandıkları için korunması gerekiyor. Safranbolu’yu her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Bu nedenle turizm adına yapılan çalışmaların yanı sıra görsel olarak ta adımıza yakışır bir kent olmalıyız. Ben özellikle oyun guruplarına kasten zarar verilmediğini düşünüyorum. Değerli gençler ve çocuklar hizmet belediyemizin korumak hepimizin görevi” ifadelerine yer verildi.