DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Yağmurlu
18°C

Safranbolu’da denetimler devam ediyor

SAFRANBOLU BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI.

Safranbolu’da denetimler devam ediyor
12.07.2021
A+
A-

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimleri sıklaştırdı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Son olarak Tarihi Çarşı bölgesinde bulunan otel ve pansiyon gibi konaklama yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Rutin çalışmalarımızın yanı sıra, yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alışverişlerini yapabilmeleri, misafirlerimizin konaklamada sıkıntı çekmemeleri, güzel bir bayram tatili geçirebilmeleri için denetimlerimiz devam ediyor” ifadeleri yer aldı.

Tüm birimlerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Bir dünya kenti olan ilçemizde özellikle bayramlarda yerli ve yabancı misafir sayısında yoğunluk yaşamakta. Bizler de belediye olarak tüm bunları düşünerek bayram öncesi tedbirlerimizi alıyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde huzurlu bir bayram geçmesi için var güçleri ile çalışmalarını sürdürüyor” dedi.