DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Rüzgar devirdi kaldıran olmadı

ESKİŞEHİR’DE BİR ÇOCUK PARKI ETRAFINDA BULUNAN BARİYERLER RÜZGÂRIN ETKİSİYLE DEVRİLDİ. UZUN SÜRE GEÇMESİNE RAĞMEN KALDIRAN OLMADI.

Rüzgar devirdi kaldıran olmadı
02.12.2021
A+
A-

Eskişehir’de bir çocuk parkı etrafında bulunan ve rüzgârın etkisiyle devrilen bariyerleri uzun süre geçmesine rağmen kaldıran olmadı.

Odunpazarı ilçesinde bulunan Hamamyolu Caddesi üzerindeki bir çocuk parkında belediye ekiplerince çalışma yapıldı. Çalışmanın ardından parkın etrafı şerit ve sunta bariyerlerle çevrilerek kapatıldı. Geçtiğimiz günlerde ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de şiddetli bir biçimde hissedilen rüzgâr bariyerleri devirdi. Yıkılan ve boyu yaklaşık 2 metre olan sunta bariyerleri günler geçmesine rağmen kaldıran olmadı. Görüntü olarak oldukça kötü duran dağınık bariyerler düzenlenmeyi bekliyor.