DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Osmaniye’de vatandaşlara 400 bin adet fide desteği

– OSMANİYE BELEDİYESİ ‘PANDEMİDE BİR DESTEK DAHA’ SLOGANIYLA EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA VATANDAŞLARA 400 BİN ADET DOMATES, BİBER, PATLICAN VE SALATALIK FİDE DESTEĞİNDE BULUNDU

Osmaniye’de vatandaşlara 400 bin adet fide desteği
05.06.2021
A+
A-

Osmaniye Belediyesi ‘Pandemide bir destek daha’ sloganıyla ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla vatandaşlara 400 bin adet domates, biber, patlıcan ve salatalık fide desteğinde bulundu.

Osmaniye Belediyesi tarafından ‘Pandemide bir destek daha’ sloganıyla başlatılan 400 bin adet fide desteğinin dağıtımına başlandı. Vatandaşlara dağıtılacak olan domates, biber, patlıcan ve salatalık fidelerinin dağıtımı belediye hizmet binası önünde Başkan Kadir Kara’nın katılımıyla başladı. Belediye hizmet binasının önünde tamamlanan dağıtım töreninin ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından mahallelerde fide dağıtımı devam edecek.

Başkan Kadir kara yaptığı açıklamada “Belediyemiz tarafından pandemi süresi içerisinde özellikle evlerinde kalan hanımefendilerin, hemşerilerimizin kendileri için bir uğraş oluşturabilecek hem de ev ekonomisine katkı sağlayacağına inandığımız fide dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Domates, salatalık, biber ve patlıcan fidelerini belediye meclisi olarak aldığımız karar gereğince vatandaşlarımıza dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Verdiğimiz bu fideleri hemşerilerimiz kendi küçük bahçelerinde dahi olsa yetiştirebilecek ve ev ekonomisine küçükte olsa katkı sağlayacaklar. Pandemi döneminde en çok ihtiyacımız olan ürünler konusunda Osmaniyeli hemşerilerimize çam sakızı çoban armağanı bizlerde katkıda bulunmak istedik. Hayırlı uğurlu olmasını diliyor, katılan hemşerilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dağıtılan fidelerden alan vatandaşlar da, “Bahçemizde yetiştirerek afiyetle sofralarımızda yiyeceğimiz fideler için Başkan Kadir Kara’ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.