DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Çok Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C

Nazilli’de budanan ağaçlar ihtiyaç sahibi ailelerin yuvalarını ısıtıyor

NAZİLLİ’DE BUDANAN AĞAÇLAR İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YUVALARINI ISITIYOR

Nazilli’de budanan ağaçlar ihtiyaç sahibi ailelerin yuvalarını ısıtıyor
03.02.2022
A+
A-

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Sümer Kampüs Alanı, Devlet Karayolu üzeri ve Millet Bahçesi’nde tehlike arz eden noktalarda ağaç budama işlemi yaparak ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımlarını ulaştırıyor.

İlçe genelinde budanan ağaçlardan elde edilen yakacakları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Nazilli Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Budanan ağaç parçalarını Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi’nde yakacak olarak kullanıma hazır hale getiren ekipler, önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi aileleri soğuk kış aylarında yalnız bırakmıyor.

Söz konusu çalışmalarla bugüne kadar yüzlerce ailenin yakacak ihtiyaçlarının karşılandığını dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Ekiplerimiz can ve mal güvenliği için rutin olarak kuruyan ve tehlike oluşturan ağaçların budama işlemlerini yapıyor. Kış aylarının gelmesi ile birlikte belediyemize yakacak talebinde bulunan ailelerimiz vardı. Bizlerde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için gerekli çalışmalarımızı yaparak şantiyemizde hazırlanan odunlarımızı ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Nazilli Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.