DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Kıyıya vuran çöpler temizlendi

KIYIYA VURAN ÇÖPLER TEMİZLENDİ

Kıyıya vuran çöpler temizlendi
01.12.2021
A+
A-

Ülke genelinde yapılan rüzgar ve fırtına uyarısının ardından, Didim’de fırtına etkisini gösterdi. Kent genelinde kuvvetli fırtına ve rüzgardan dolayı Didim’e bağlı Mavişehir Mahallesi’nde yosunlar ve pislikler karaya vururken, sahildeki tekneler battı.

Mavişehir sahil ve yürüyüş yolu, rüzgar ve fırtınanın etkisiyle çamur deryasına dönerken, sahil Didim Belediyesi tarafından temizlendi.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu belediyeye ait iş makineleri yardımıyla sahildeki pislik ve yosunlar temizlendi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Kuvvetli rüzgar ve fırtınadan kaynaklı olarak Mavişehir mahallemizde yosunlar ve pislikler karaya vurdu. Yosun tarlasına dönen sahil ve yürüyüş yolunu ekiplerimizin yoğun çalışması sonucunda temizledik. Özverili çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.