DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Karaman’da kavşak ve refüjler gül ve çiçeklerle donattı

KARAMAN BELEDİYESİ KAVŞAK VE ORTA REFÜJLERE GÜL VE ÇİÇEK DİKEREK ŞEHRE ESTETİK GÜZELLİK KATIYOR.

Karaman’da kavşak ve refüjler gül ve çiçeklerle donattı
02.06.2021
A+
A-

Karaman Belediyesi kavşak ve orta refüjlere gül ve çiçek dikerek şehre estetik bir görünüm sağlıyor.

Karaman Belediyesinden yürütülen çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, belediyenin şehir genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları sürerken kent estetiğine yönelik peyzaj düzenlemelerinin de devam ettiği bildirildi. Bu kapsamda çeşitli noktalarda yer alan kavşak, orta refüj, yol kenarı ve park alanlarına gül ve çiçekler dikildi. Özellikle rengarenk açan güller, Alparslan Türkeş, Atatürk, İbrahim Öktem, Şehit Muhammed Yalçın, Zeytin Dalı ve 100. Yıl Bulvarı ile Kızılay Caddesini boydan boya süslerken, yol kenarı ve park alanları da renkli ve canlı bir görünüm kazandı.

Çeşitli türlerdeki güllerin dikimi ve bakımı oluşturulan çalışma planı çerçevesinde muhtelif noktalarda devam edecek” denildi.