DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Karaman’da alt ve üstyapı çalışmaları

KARAMAN BELEDİYESİ, YENİŞEHİR MAHALLESİ’NDE ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI İLE KANALİZASYON KOLEKTÖR HATTI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Karaman’da alt ve üstyapı çalışmaları
30.07.2021
A+
A-

Karaman Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kanalizasyon kolektör hattı çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin ana arterleri başta olmak üzere birçok noktada asfalt ve kaldırım çalışmalarına hız veren Karaman Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde de alt yapı eksikliğini gideriyor. Alt ve üstyapı çalışmalarının birlikte yürütüldüğü Yenişehir Mahallesi’nde, şebeke hatları döşenen cadde ve sokaklar, belediye ekiplerince hızlı bir şekilde asfaltlanıyor. Ekipler, Alsancak Caddesi’nde, kavşak, asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yapılaşmanın olduğu sokaklarda yol yapımına başlandı. Ekipler ayrıca Güdümen yolunu Alsancak Caddesi’ne bağlayan yeni bağlantı yolu oluşturdu. Altyapı çalışmaları kapsamında ise 800’lük kanalizasyon kolektör hattı ile muhtelif çaplarda kanalizasyon şebeke hatlarının deplase çalışması da devam ediyor.

Öte yandan, bu çalışmalarla birlikte bazı noktalardaki mevcut güzergahlar, ulaşım ve trafik akışının daha güvenli ve rahat yapılabilmesi için iyileştiriliyor.