DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
28°C
Ankara
28°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Kahramankazan’da karla mücadele çalışmaları sürüyor

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ, KAR YAĞIŞI, DON VE BUZLANMANIN MEYDANA GETİREBİLECEĞİ OLUMSUZLUKLARDAN VATANDAŞLARIN ETKİLENMEMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINI KESİNTİSİZ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR. EKİPLER, YOLLARIN YANI SIRA KALDIRIM, MERDİVEN VE YAYA YOLLARINI DA TEMİZLEYEREK, BUZLANMAYA KARŞI TUZLUYOR.

Kahramankazan’da karla mücadele çalışmaları sürüyor
01.02.2022
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi, kar yağışı, don ve buzlanmanın meydana getirebileceği olumsuzluklardan vatandaşların etkilenmemesi için çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Ekipler, yolların yanı sıra kaldırım, merdiven ve yaya yollarını da temizleyerek, buzlanmaya karşı tuzluyor.

7/24 esasına göre gece gündüz demeden görev başında olan ekipler, kepçeler, greyderler, kar küreme araçları, tuzlama ekipmanlarıyla Kahramankazan’da karla mücadele ediyor. Aralıklarla yağan, ancak etkisini yoğun şekilde hissettiren kar yağışına rağmen ilçenin tüm bölgelerinde aralıksız çalışan ekipler, ana ve ara yollar ile sokakların yanı sıra kaldırım, merdiven ve yaya yollarını da temizliyor. Buralarda ayrıca buzlanma riskine karşı tuzlama çalışması da yapılıyor. Ekipler ilçedeki dış mahallelerde de (köyler) çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karla mücadele ekipleri ayrıca, vatandaşlardan gelen talepleri anında karşılamaya çalışıyor. Yaşlı, hasta, engelli hamile ve karlı alanlarda yürümekte zorlanan vatandaşların ulaşımını sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

“Eziyet değil, keyif vermesi için çalışıyoruz”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye ekiplerinin, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için yoğun çaba harcadığını belirterek, “Ekiplerimiz bu doğrultuda aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kar nedeniyle kapanan yollar açılırken, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapılıyor. Kaldırımlar, merdivenler, yaya yolları temizleniyor. Vatandaşımızın kar nedeniyle oluşan olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın karın eziyetini değil, keyfini çıkarmaları için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.