DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
28°C
Ankara
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz: “Sahipsiz değiller bize emanetler”

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ TARAFINDAN SOKAKTA VE DOĞADA YAŞAYAN SOKAK HAYVANLARI AÇ VE SUSUZ KALMAMASI İÇİN YAŞAM ALANLARINA DÜZENLİ OLARAK MAMA, YEM VE SU BIRAKILIYOR.

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz: “Sahipsiz değiller bize emanetler”
22.10.2021
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi tarafından sokakta ve doğada yaşayan sokak hayvanları aç ve susuz kalmaması için yaşam alanlarına düzenli olarak mama, yem ve su bırakılıyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Sokaklarda ve doğada yaşayan dostlarımız Kahramankazan’da sahipsiz değiller, bizlere emanetler” dedi.

Kahramankazan Belediyesi ekipleri, doğada, cadde ve sokaklarda yaşayan sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmamaları için yaşam alanlarına düzenli olarak mama, yem ve su bırakıyor. Ekipler ayrıca ilçedeki lokanta ve fırınlardan topladıkları ekmekler ile belediye yemekhanesinden artan yemekleri de hayvanlara götürüyor. Mama dağıtımı sırasında sokak hayvanlarının sağlık

kontrollerini de yapan ekipler, gerekli gördüklerinde tedavi için Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüyor. Burada tedavileri yapılan hayvanlar daha sonra tekrar doğal yaşam alanlarına salınıyor.

“Sahipsiz değiller, bize emanetler”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Sokaklarda ve doğada yaşayan dostlarımız Kahramankazan’da sahipsiz değiller, bizlere emanetler. Allah’ın bize emaneti olan can dostlarımıza karşı son derece duyarlı davranıyoruz. Aynı dünyayı ve yaşam alanımızı paylaştığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyoruz. Onlara düzenli olarak mama ve yem bırakıyoruz. Gerekli sağlık kontrollerini yapıyoruz. Dostlarımıza destek olmak ve yardım etmek için gayret gösteriyoruz” dedi.